Tone
 
 
english | slovensko
Tone - ravnotežne deske


V okviru blagovne znamke Tone® razvijamo, izdelujemo in tržimo pripomoče za kakovostno kondicijsko in zdravstveno-preventivno vadbo. Za razvoj izdelkov in sistema vadbe skrbi Nejc Šarabon, glavni proizvajalec pa je Matija Hiršenfelder, s.p.

Naši produkti so plod znanstveno-raziskovalnih spoznanj in bogatih praktičnih izkušenj zlasti na področju kondicijske priprave ter rehabilitacije vrhunskih športnikov. Pri oblikovanju konceptov vadbe in pripomočkov skušamo izboljšati delo na nekaterih ključnih področjih telesne priprave, ki po našem mnenju tehnološko zaostajajo za drugimi.

V ospredju so zdravstveno-preventivne vsebine s poudarkom na t.i. proprioceptivnem treningu. Razvili smo skupino ravnotežnih desk Tone-Boards®, ki omogočajo postopno in sistematično povečevanje zahtevnosti proprioceptivnih vsebin. Deske so v prvi vrsti namenjene treningu spodnjih okončin in trupa. Za potrebe treninga specifične koordinacije nog smo izdelali širok nabor posebnih lestvin Tone-Ladder®. Le-te s spremljajočimi metodičnimi znanji, oblikovanimi v smiselno celoto, predstavljajo izjemno učinkovito sredstvo za izboljšanje hitrosti, koordiniranosti in natančnosti dela nog.

Vsi izdelki so (bodo) podprti z izdatnimi propagandnimi in izobraževalnimi materiali, ki potencialnemu uporabniku omogočijo kakovosten, varen in učinkovit trening.

Vabljeni na spletno stran Tone izdelkov: www.tone-si.com
Naročila sprejemamo tudi po elektronski pošti: matija.hirsenfelder@tone-si.com